Knappens High Voltage AB

Om oss

Knappens High Voltage AB

Knappens HighVoltage är en erfaren kraftkonsult med bred kunskap inom eldistrubition & kraftteknik

Knappens HighVoltage startade sin verksamhet i början av 2018 men vi har i närmare tio års tid tagit oss an alla möjliga typer av uppdrag inom arbetetsfältet för kraft, teknik och el. Vi har vårt kontor i Östersund men hjälper gladeligen till vart än i Sverige vi behövs. Under åren har vi hjälpt till med eldistribution och kraftteknik på allt från lokalnätsprojekt och ställverk till båtar, offshoreplattformar och vindparker.

Kvalitet är vårt ledord i alla arbetsmoment och vi jobbar nära våra leverantörer för att garantera en korrekt och säker installation. Vill du veta mer om våra tjänster som kraftkonsult – välkommen att höra av dig!

Knappens High Voltage AB

Högspänningsteknik

Hela vårt samhälle är uppbyggt på olika kraftsystem som på ett eller annat sätt behöver el för att uppfylla sin funktion. Knappens HighVoltage har erfarenhet och kompetens inom högspänningsteknik och kan erbjuda dig som kund olika typer av tjänster som spänner över hela elkraftsnätet. Vi har exempelvis under åren arbetat mycket med kraftkabel 10 - 220kV och vi har en hög säkerhetskunskap, vilket är A och O när det kommer till kraftenergi. För oss är inget arbete omöjligt – vi står redo att ta oss an våra kunders uppdrag oavsett om det är akuta eller planerade behov.